joi, 24 aprilie 2008

... Hi! My name is George!


...mda ziceam ca ma duc sa beu. Am fost! DA!! LA MULTI ANI ...mie... si tuturor celor cu nume derivat din GHEORGHE .

Me cu cativa colegi de facultate am fost in Derby . M-am cinstit si eu ca...de...ma plangeam ca nu stie lumea ca ma cheama si George! Efectu' tricoului ...s-a vazut ... pe langa traditionalele si banalele "La multi ani!" am primit o carutza de cadouri mici si sukare. Au fost atatea incat ..ajuns acasa nu am stiut pe unde sa le mai insir prin camera. Ce ma sperie faptu ca am primit un alt paputoi SHREK!! incep sa-mi pun semne de intrebare. Chiar asa capcaun sunt?!!?!

A fost frumos in Derby, cum imi place mie sa zic , veselie-glume-distractie si muzica buna. Celorlati colegi le-a placut berea buna si vinu alb mie in schimb mi-a placut de o tanti ospatarita dragutza foc(cam timid si rusinos - nu am cerut nimic id mess or tel- probabil ca mintea mea era putin cam tulbure).

Am ratat poate cea mai tare faza a serii si anume....sa o vad pe colega noastra Bianca cazand in fund pe trepte, Alex radea in hohote si spunea ca de vina ii faptu ca Bianca se imbatase si nu mai era in stare sa vada treptele (ceea ce nu e adevarat)- hahahah. AH!Nu stiu cum de a reusit Titel sa poata sa vina cu noi! Chiar m-am mirat. Foarte frumos din partea lui ca a reusit sa vina si el.

Cuibusorul vesel

HaHaHa! Cred ca e bine sa fii in pielea Andreei!! MMM


...cam treji... nu au baut destul! Nu-i nimic! Ospatar, mai adu vin!EEE. Uite-i si "ai mai 3 smekeri din tot ECETESEU....in DERBY"=))

MEE

Oare e suc in acest pahar?! Prietenii stiu ca nu e asa!

Andrei- care savureaza tacticos o tigare buna!

"sunt cel mai bazat- sa moara tot Prundu"


WOAA!!! NO COMMENT!! nu stiu ce sa zic. titi..dar cred ca ai pus-o

Colegu de pahar. Cel mai de treaba cand nu bea!


Nu e ceea ce pare !!! NU e ceea ce pare!!! ...doar de dragu artei


Me an' my juice...

...my alinutza!!
Intotdeauna am fost o persoana ganditoare si cerebrala. Tot timpu ma gandesc numai la prostii!


NO NO NO!!! NO PAPARAZZI !!!

Niciun comentariu: